光棍影院22019最新版在线观看全集免费完整版第21集 雪梨影院 光棍影院22019最新版在线观看全集免费完整版第21集 雪梨影院 ,为儿子解决青春需要高清首播在线观看全集免费完整版第09集 为儿子解决青春需要高清首播在线观看全集免费完整版第09集

发布日期:2021年12月02日
Over Tapir Tapes

Tapir Tapes Emmen

Tapir Tapes is een flexibele onderneming, gevestigd in Emmen. Al meer dan twintig jaar leveren wij zelfklevende tapes, lijmen, kitten en klittenband aan bedrijven. Ons aanbod is breed en divers met specialisaties op het gebied van woninginrichting, drukkerijen, elektronica, bouw –en constructie, kunststofverwerking, LED verlichting, kabel –en draad, standbouw en reclame.

Tapir Tapes Missie:

Tapir Tapes maakt klant specifieke oplossingen met zelfklevende systemen om uw productie proces te optimaliseren door middel van helder, eerlijk en integer handelen naar alle partners.

Tapir Tapes Visie:

Tapir Tapes is Nederlands nummer 1 competentie center voor het maken van klant specifieke oplossingen met zelfklevende systemen.

Werkwijze

Afhankelijk van uw vraag gaan wij bij Tapir Tapes op zoek naar de tape of lijm die het meest geschikt is. Hebben wij die eenmaal gevonden, dan bepalen wij samen met u welke vorm en uitvoering voor uw productieproces het meest economisch en effectief zal zijn. Daarbij gaat het om zaken als: stansdeel, strook, speciale breedtemaat of speciale verpakkingseenheid. Wij leveren op het moment dat u dat wenst.

Wilt u meer weten over onze ideeën, producten of werkwijze? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Scroll to top